សិក្ខាសាលាបណ្តុះបណ្តាលស្តីពី ប្រព័ន្ធត្រួតពិនិត្យសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារសម្រាប់សិប្បកម្ម និងសហគ្រាសកែច្នៃផលជលផល និងបានចុះអនុវត្តផ្ទាល់
ចេញ​ផ្សាយ ០៣ វិច្ឆិកា ២០២២
83

ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ១០កើត ខែកត្តិក ឆ្នាំខាល ចត្វាស័ក ព.ស ២៥៦៦ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៣ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២២

មន្ត្រីខណ្ឌរដ្ឋបាលជលផលកោះកុង ០១រូប បានចូលរួមសិក្ខាសាលាបណ្តុះបណ្តាលស្តីពី ប្រព័ន្ធត្រួតពិនិត្យសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារសម្រាប់សិប្បកម្ម និងសហគ្រាសកែច្នៃផលជលផល និងបានចុះអនុវត្តផ្ទាល់ កន្លែងកែច្នៃត្រីងៀតរបស់លោកស្រី ស៊ីម សិរីរ័ត្ន ស្ថិតនៅក្នុងភូមិតាវៀន សង្កាត់សាលាកំរើក ក្រុងសៀមរាប ខេត្តសៀមរាប។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter